logo gpoa barva pruhledne 1 

Gymnázium, Střední pedagogická škola,
Obchodní akademie a Jazyková škola
s právem státní jazykové zkoušky Znojmo,
příspěvková organizace
Pontassievská 3, ZNOJMO

 facebook youtube  0067 phone+420 515 158 101 0070 envelop info@gpoa.cz

Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie
a Jazyková škola 
s právem státní jazykové zkoušky Znojmo,
příspěvková organizace, 
Pontassievská 3, ZNOJMO

Zřizovatel školy

logo jmk 250x

Jazyková škola nabízí

Certifikace Cisco

CNA logo

Europass

europass

Pěvecký sbor Znoimia

znoimia

Šachový kroužek

krouzek sachy

Gymoped - školní časopis

gymoped

Počet přístupů

Dnes87
Včera916
Týden1747
Měsíc10278
CELKEM2038053

  • Vaše IP adresa: 3.133.127.147
  • Webový prohlížeč: Unknown
  • verze:

1
Online
Studentská společnost z OA bude reprezentovat v PRAZE!

Studentská společnost z OA bude reprezentovat v PRAZE!

Letos stejně jako každý rok vznikla na OA nová studentská společnost LOA creative team, firma se věnuje tématice spojené s vinařstvím, což je v našem regionu velmi vítané. Přesněji se věnuje výrobě rozlišováčků na vinné skleničky a výrobě ozdobných hroznů na lahev s vínem. Asi se teď ptáte co je to rozlišováček. Jedná se o malý železný kroužek rozlišený barvou korálků, přívěskem nebo korkem. Kroužek se lehce navleče na stopku, a hádky čí je která sklenička jsou dávno pasé.

V sobotu 18. 1. se společnost zúčastnila otevřených sklepů v Novém Šaldorfě. I přes špatné počasí byl o naše produkty velký zájem. Vyprodali jsme téměř veškerý náš vystavený sortiment, a obdrželi mnoho chvály za naši nápaditost, kreativitu a originalitu. Výběr byl široký, každý si našel to své, a pak hrdě nosil svou originální skleničku. Rozlišováčky se svým logem, přívěskem nebo jen s korálky si do svého sklepa pořídil nejeden vinař. Nejedná se však o zájem jen ze strany vinařů, naše produkty si může koupit každý milovník vína. Přehled akcí a produktů včetně cen můžete naleznout na našem Facebooku nebo Instagramu LOAcreativeteam. Aktivní jsme také na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., kde přijímáme i jednotlivé objednávky.
Akce v okolí Znojma však nejsou jediným cílem této firmy. Společnost zamíří 2. 4. do Prahy na celostátní veletrh studentských firem pod záštitou JA czech. Mimo základní soutěžní kategorie jako jsou marketing, výroční zpráva, vzhled stánku a další, se LOA creative team přihlásila i do kategorie inovace a eshop. Na veletrh se celý tým moc těší, tak nám držte palce, určitě se Vám ohlásíme, jak jsme dopadli.

Eva Křivánková
studentka E 3.B

foto 0902b


Sdílejte tento článek