logo gpoa barva pruhledne 1 

Gymnázium, Střední pedagogická škola,
Obchodní akademie a Jazyková škola
s právem státní jazykové zkoušky Znojmo,
příspěvková organizace
Pontassievská 3, ZNOJMO

 facebook youtube  0067 phone+420 515 158 101 0070 envelop info@gpoa.cz

Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie
a Jazyková škola 
s právem státní jazykové zkoušky Znojmo,
příspěvková organizace, 
Pontassievská 3, ZNOJMO

Zřizovatel školy

logo jmk 250x

Jazyková škola nabízí

Certifikace Cisco

CNA logo

Europass

europass

Pěvecký sbor Znoimia

znoimia

Šachový kroužek

krouzek sachy

Gymoped - školní časopis

gymoped

Počet přístupů

Dnes198
Včera916
Týden1858
Měsíc10389
CELKEM2038164

  • Vaše IP adresa: 3.139.107.131
  • Webový prohlížeč: Unknown
  • verze:

1
Online
Dlouhodobé stáže v Londýně – píše Natálie Spoustová

Dlouhodobé stáže v Londýně – píše Natálie Spoustová

Natálie Spoustová je čerstvou absolventkou oboru Obchodní akademie, účastní se programu dlouhodobých pracovních stáží v Londýně v délce 15 týdnů. Natálie pracuje v realitní kanceláři. Jejich pobyt se nezadržitelně blíží ke konci. V sobotu 21. 9. 2019 se nám vrací zpět.

Dobrý den,

posílám vám asi poslední zprávu z Londýna. Zbývá nám asi posledních 7 dní našeho pobytu, takže si je chceme samozřejmě co nejvíc užít. Jako vrchol našeho pobytu bude předávání certifikátů.

To co nás teď čeká, bude svým způsobem asi ten nejhorší týden z celých tří měsíců našeho pobytu. Nedovedu si tak úplně představit loučení s tím vším tady. Jak už loučení s naší paní domácí, s našimi oblíbenými kavárnami, restauracemi nebo určitými místy, tak hlavně loučení s mými kolegy v práci. 

Jak už mi říkali na začátku, 'teambuilding' a obecně pěstování přátelských vztahů v kanceláři je pro mé kolegy opravdu věc na prvním místě. Když jsem přišla do práce první den, ani se mi nesnilo o tom, že se mnou bude můj 'supervizor' natolik spokojený. Můžu vám říct, že jsem se tady toho naučila opravdu hodně. Pracovala jsem na svém sebevědomí a trpělivosti, které jsou v oblasti prodeje realit opravdu důležité. Spolu s mým 'supervizorem' jsme také povýšili můj životopis na vysokou úroveň, a to i přes velkou nevýhodu, kterou má většina čerstvých absolventů, a tou je nedostatek praxe. Jako můj největší úspěch rozhodně shledávám nabídku práce v realitní kanceláři, to mi vyrazilo dech.

Kdybych měla být upřímná, tak ve volném čase jsme toho stihly projít tolik, že už si nepamatuji, kde jsme všude za ty 3 měsíce byly. Před 5 lety, když jsem v Londýně byla poprvé, mě moc neuchvátil, teď ale budu mít možnost na něj vzpomínat ne jen jako na turistické místo, ale jako na místo, kde jsem žila.

Natalie Spoustová

  • Martina_pamtky2
  • Martina_srpen1
  • Naty_mesto1
  • Naty_mesto2
  • Naty_mesto3

Sdílejte tento článek