logo gpoa barva pruhledne 1 

Gymnázium, Střední pedagogická škola,
Obchodní akademie a Jazyková škola
s právem státní jazykové zkoušky Znojmo,
příspěvková organizace
Pontassievská 3, ZNOJMO

 facebook youtube  0067 phone+420 515 158 101 0070 envelop info@gpoa.cz

Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie
a Jazyková škola 
s právem státní jazykové zkoušky Znojmo,
příspěvková organizace, 
Pontassievská 3, ZNOJMO

Zřizovatel školy

logo jmk 250x

Jazyková škola nabízí

Certifikace Cisco

CNA logo

Europass

europass

Pěvecký sbor Znoimia

znoimia

Šachový kroužek

krouzek sachy

Gymoped - školní časopis

gymoped

Počet přístupů

Dnes79
Včera806
Týden2545
Měsíc11076
CELKEM2038851

  • Vaše IP adresa: 3.142.43.151
  • Webový prohlížeč: Unknown
  • verze:

1
Online
Děkujeme našim florbalistům za letošní perfektně odehranou sezónu

Děkujeme našim florbalistům za letošní perfektně odehranou sezónu

Florbalisté z GPOA letos předváděli mimořádné výkony. Nejprve deklasovali soupeře v okresním kole, následně v Brně na krajském kole postoupili díky nájezdům, kvalifikace na republikové finále připomínala spíše trénink a v republikovém finále pořádaném v Jindřichově Hradci trochu smolně obsadili 5. místo.

Tabulky a body jsou neúprosné, takže jedna prohra na turnaji nás stála mnoho. Ve skupině jsme měli velmi těžké soupeře, prvním z nich byl vítěz turnaje Havířov, se kterým jsme bohužel prohráli 4:0. I když nás na finále posílil Lukáš Ondrovčák, bylo znát, že nám chyběly opory v obraně Rosťa Křemeček a Radek Niederhafner. Rosťa se omluvil kvůli studijním povinnostem a Radek se k nám mohl připojit až na semifinále, do kterého jsme se bohužel nedostali, i když jsme porazili druhého soupeře ve skupině Prahu 6:8. Následně Praha porazila Havířov a tabulka se zamotala. Nastoupili jsme až druhý den do zápasu o 5. místo proti místnímu Jindřichovu Hradci. Zápas jsme jasně ovládli 5:0. Tři minuty před koncem se bohužel zranil náš brankář Tonda Vlček, kterému soupeřův obránce nešťastně kopl do hlavy a způsobil mu menší zranění oka a lehkou bolest hlavy. Turnaj lze ale hodnotit velmi kladně, ani v konkurenci nejlepších týmů republiky se neztratíme. Vždyť jsme letos prohráli pouze jediný zápas! Díky všem hráčům za reprezentaci školy.

Hráči: Martin Šindelář, Patrik Mašek, Petr Beneš, Matyáš Boček, Radek Niederhafner, Rostislav Křemeček, Antonín Vlček, Jan Novák, David Dvořák, Tomáš Bajko, Zdeněk Frank, Lukáš Ondrovčák.

Mgr. Bc. Eliška Boorová


Sdílejte tento článek