logo gpoa barva pruhledne 1 

Gymnázium, Střední pedagogická škola,
Obchodní akademie a Jazyková škola
s právem státní jazykové zkoušky Znojmo,
příspěvková organizace
Pontassievská 3, ZNOJMO

 facebook youtube  0067 phone+420 515 158 101 0070 envelop info@gpoa.cz

Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie
a Jazyková škola 
s právem státní jazykové zkoušky Znojmo,
příspěvková organizace, 
Pontassievská 3, ZNOJMO

Zřizovatel školy

logo jmk 250x

Jazyková škola nabízí

Certifikace Cisco

CNA logo

Europass

europass

Pěvecký sbor Znoimia

znoimia

Šachový kroužek

krouzek sachy

Gymoped - školní časopis

gymoped

Počet přístupů

Dnes86
Včera806
Týden2552
Měsíc11083
CELKEM2038858

  • Vaše IP adresa: 3.145.84.96
  • Webový prohlížeč: Unknown
  • verze:

1
Online
Středoškolská odborná činnost - výsledky okresního kola v Brně

Středoškolská odborná činnost - výsledky okresního kola v Brně

Účast v nejprestižnější středoškolské soutěži má na naší škole dlouholetou tradici. SOČ umožňuje studentům vyzkoušet si nejen znalosti v oboru, který je zajímá, ale propojit je i se znalostmi jazykovými, technickými a v neposlední řadě i prezentačními.

Studenti Gymnázia, Střední pedagogické školy, Obchodní akademie a Jazykové školy s právem státní jazykové zkoušky Znojmo, příspěvkové organizace, se v letošním ročníku zmíněné soutěže zapojili do deseti oborů, prošli náročným školním kolem a postoupili do okresního kola soutěže, která se konala 24. března 2017 v Brně. Zde se utkali se studenty z okresů Brno venkov, Blansko, Vyškov, Břeclav, Hodonín a Znojmo. V náročné konkurenci prokázali velmi dobrou odbornost a prezentační schopnost.

V jednotlivých kategoriích (biologie, zdravotnictví, ekonomika a řízení, informatika, zemědělství, potravinářství, lesní hospodářství, tvorba učebních pomůcek, pedagogika, psychologie, sociologie a problematika volného času, teorie kultury, umění a umělecké tvorby, historie) se umístili šestkrát na 1. místě, třikrát na 2. místě a třikrát na místě 3.

Přestože všichni, kteří se zúčastnili okresního kola na Gymnáziu Brno, Křenová 36, odjížděli se smíšenými pocity a s počátečními obavami, jejich úspěšnost v soutěži prokázala, že obavy byly zbytečné, protože z 12ti prací, které reprezentovali naší školu, postoupilo celkem 5 prací do krajského kola SOČ.

Do krajského kola postoupili 2 studenti z OA (Muchová Kristýna a Martin Chvátal), z oboru Pedagogické lyceum postoupili 3 studenti (Anna Leischnerová, Kristýna Vajčnerová a Radek Maderka).

Všem zúčastněným studentům děkujeme za vzornou reprezentaci naší školy a postupujícím přejeme stejnou úspěšnost i v krajském kole.

Ing. Tereza Špalková


Sdílejte tento článek